Default header image

Produktutvecklare med testansvar

Söker du en utmanande och utvecklande tjänst i ett växande globalt företag?
Vi söker nu en innovativ produktutvecklare till Hillerstorp.

Som produktutvecklare på Troax ingår du i vårt utvecklingsteam och ansvarar för dina projekt under hela utvecklingsprocessen. Mer ingående betyder det att du får vara med och ta ägandeskap från idé till färdig produkt. Du har en bred roll där du tillsammans med teamet samarbetar med övriga funktioner i projektform. Arbetet innebär såväl nyutveckling som vidareutveckling av befintliga produkter. 

I den här rollen har du ett övergripande ansvar att genomföra projektrelaterade tester och tester i kundrelaterade sammanhang.

Tjänsten innebär stor frihet att utvecklas i din roll och du kommer arbeta både självständigt och i team. Du har ett nära samarbete med flera funktioner i bolaget som exempelvis inköp, produktchef, produktion och kvalitetsavdelning. 

Vi ser att du har en eftergymnasial teknisk utbildning och erfarenhet inom tillverkningsindustrin. För att lyckas i arbetet värderar vi dina personliga egenskaper högt.  Du är en innovativ problemlösare och har en god teknisk förståelse med förmåga att hantera flera projekt samtidigt på ett metodiskt och strukturerat sätt. 

Vidare ser vi att du är en duktig ledare som har en stark vilja och ett driv att förverkliga idéer och inte är rädd för att öppet diskutera för- och nackdelar med olika lösningar.

Du tycker det är intressant och utvecklande att arbeta nära produktion och har förmåga att lära dig nya saker. Tjänsten innebär samarbete både i Sverige och internationellt och därför är det viktigt att du behärskar engelska flytande i tal och skrift. 

ANSÖKAN

Tjänsten kan du söka via vår karriärsida på www.troax.com alternativt skicka till jobb@troax.com.
Märk ansökan ”Produktutvecklare med testansvar”.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu, dock senast 26/8. 

FRÅGOR

Har du frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig till:
Tobias Franzen mail vecka 29-32 tobias.franzen@troax.com, övriga veckor tel 0370-371722, R&D-chef
Marie-Astrid Löfdahl marie-astrid.lofdahl@troax.com, HR-chef.