Default header image

Produktionstekniker

Vill du arbeta med förbättringsledning, projektledning och ständigt utveckla flöden och processer i ett globalt företag med stark tillväxt? Vi söker nu en Produktionstekniker till vårt huvudkontor i Tyngel, Hillerstorp.

Du som medarbetare kommer att ingå i Produktionstekniker-teamet och arbeta tillsammans med fem kollegor på avdelningen, men även tillsammans med hela vår produktion och supply chain organisation. Du rapporterar till vår Produktionstekniska chef. Våra produktionstekniker ansvarar för utvecklingen av vår produktion ur ett tekniskt perspektiv. Tillsammans med teamet och andra intressenter inom produktionen driver du projekt inom olika områden i vår tillverkning.

Dina huvuduppgifter som produktionstekniker är att stötta hela vår supply-kedja i projekt, förfrågningar provkörningar m.m. Det kan handla om system, maskiner, nyinvesteringar, flödesförbättring, riskanalyser, tidsstudier, kvalitetsförbättringar och projekt kring nya produkter och mycket annat beroende på behov.

Som person är du noggrann, analytisk, strukturerad och har god kommunikationsförmåga i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du är en lagspelare som gärna arbetar i och leder projekt, men även är självgående i ditt individuella arbete. Du har även goda kunskaper inom Office 365 och det är meriterande om du är bekant med AutoCAD. Viktigt är att du på ett pedagogiskt sätt kan förmedla din kunskap vidare till andra, då du driver ständiga förbättringar i de projekt du leder och är delaktig i.

Att vara effektiv och ansvarstagande är personliga egenskaper vi värderar högt. Då arbetet stundtals kan vara intensivt, måste du ha förmågan att kunna prioritera samt omprioritera arbetsuppgifterna löpande. Har du varit projektledare är det en stor merit eftersom vi vill att du på ett strukturerat sätt kan driva projekten du leder framåt.

Som person ser du samarbete och kommunikation som något du uppskattar och är bra på. Du bör vara en lättsam, prestigelös och öppen person, samtidigt som struktur och ordning är viktigt för dig. Du är en ”doer” som gillar att hugga tag i utmaningar och gärna utvecklas vidare på sikt. Vi ser gärna att du är maskiningenjör, utbildad produktionstekniker eller liknande, alternativt har minst 3 års erfarenhet inom rollen som produktionstekniker, meriterande är om du varit detta inom tillverkande metallindustri.

Du söker tjänsten via vår karriärsida på www.troax.com alternativt skicka till jobb@troax.com. Märk ansökan ”Produktionstekniker”. Urval sker löpande efter vecka 32. Skicka gärna in din ansökan redan nu, dock senast 21 augusti 2022.

Har du frågor om tjänsten tveka inte att höra av dig till Magnus Davidsson, Produktionsteknisk chef, 0370-828 43 magnus.davidsson@troax.com  eller Marie-Astrid Löfdahl, HR chef, marie-astrid.lofdahl@troax.com.